#Onlineingatlanértékbecslés

A megrendelés lépései - tudnivalók

A megfelelő űrlap kitöltését és elküldését, valamint, az értékbecslés díjának beérkezését követően, emailben vagy postai úton megküldjük Önnek, az ingatlana becsült forgalmi értékét a minta szerinti formában.

Szolgáltatásunkról azonban tudni kell, hogy az nem a 25/1997 (VIII.1.) PM rendeletben meghatározott értékbecslést jelenti, hiszen személyes megtekintés nélkül, a tulajdonostól kapott információkat, adatokat használjuk fel, de mindenképpen alkalmas arra, hogy egy adásvétel soran a begyűjthető információk egyike legyen, és hozzásegítse Önt a megfelelő döntés meghozatalához. 

Az ingatlanok forgalmi értékét, a széles adatbázisunkon alapuló piaci összehasonlító számítás, és nettó pótlási érték számítás eredményeiből, a különböző értéknövelő és csökkentő tényezők figyelembe vételével képezzük. Forgalmi érték alatt azt a pénzösszeget értjük, amelyet a nyílt adott ingatlanpiacon az ingatlan tulajdonjogáért és korlátozásmentes használatáért még biztonsággal el lehet érni az adott időpontban. 

A Tényleges érték azonban mindig a valós vevő és az eladó közötti alku során realizálódik. 

Fizetés: 

  1. Banki átutalással, 

az értékbecslés díját és postaköltséget a bankszámlánkra utalja, melynek számát a visszaigazoló e-mailben közöljük.

  1. Bankkártyával, 

amennyiben ezt választja abban az esetben az értékbecslés díjáról és a postaköltségről egy fizetési linket küldünk a megadott e-mailcímre, mely linkre kattintva indíthatja a bankkártyás fizetést. 

Az összeg bankszámlán való megjelenését követően megküldjük a becslési dokumentumot és a számlát. Az átutalt összeg megérkezését e-mailben nyugtázzuk. A dokumentum postára adásnak időpontjáról úgyszintén értesítjük.

Amennyiben az iratok (becslési dokumentum, számla) továbbítására az elektronikus formát választja, akkor postaköltséget nem kell fizetni.

Az online értékbecslés díja; 5000,- Ft, de ha egyszerre több ingatlan értékbecslését rendeli meg, akkor ingatlanonként 15% kedvezményt adunk az online becslési díjból, így az online értékbecslés csak 4250,- Ft-ba kerül.

#Onlineingatlanértékbecslést az alábbi ingatlantípusokra végzünk:

 

Back