Rólunk

A DIOPTRA 2007 Ingatlanközvetítő és Társasház kezelő Iroda a "Szombathelyi ingatlanközevetítő iroda" fő tevékenységi köre:

  • a Szombathelyen és Vas megyében található családi házak, társasházi lakások, építési telkek, zártkerti ingatlanok, üzletek, irodák, garázsok, iparterületek egyszóval szombathelyi ingatlanok adásvételének, cseréjének közvetítése, természetesen hozzá értve a Vas megyei ingatlanokat is.
  • Ingatlanforgalmi szakvélemény, ingatlanértékbecslés  készítése Szombathelyen és Vas megye egész területén  többek közöt Kőszegen, Bükön, Csepregen, Sárváron, Vasváron, Körmenden, Szentgotthárdon   
  • értékesítési dokumentáció összeállítása, ingatlannal kapcsolatos telekalakítási, földmérési munkák bonyolítása. 

Egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk az online ingatlan értékbecslés, melyet az Ország egész területén végzünk. 

"Szombathelyi társasházak kezelése", közös képviseletének ellátása.

A Dioptra 2007 "ingatlan közevetítő iroda" fő célja, hogy a Szombathelyi és Vas megyei ügyfelek lehető legkevesebb idő-és pénz ráfordítással intézhessék ingatlannal kapcsolatos ügyleteiket. 

Vállajuk az energetikai tanúsítvány elkészítését Szombathely, Kőszeg, Bük, Körmend, Sárvár, Vasvár, Körmend, Szentgotthárd valamint Vas megye teljes területén.

Hitel tanácsadást nyújtunk, bizosítást kötünk.

Ehhez nyújtunk segítséget. Az eladni vagy bérbe adni kívánt ingatlant a helyszínen felmérjük és fényképeket készítünk.Ügyfeleinknek az adásvételhez a teljeskörű ügyintézés mellett, szakmai tanácsadással is tudunk segíteni, akár Építésügyi kérdésekben is. 

 

Keressen bennünk, várjuk Önt! 

"Szombathelyen vesz, vagy kínál, ha ingatlana becslésre vár keresse a DIOPTRÁT!"

Tovább - szakmai tapasztalat

Tovább olvasok